Home / Examen

Examen

Autorijschool Jacqueline, met 25 jaar ervaring, geeft iedere leerling de persoonlijke aandacht die iedereen nodig heeft. Ook voor mensen die al jaren niet meer gereden hebben en graag in de auto willen stappen om te rijden. Dit noemen we ‘terug kom lessen’.

Je rijdt altijd met dezelfde instructrice en er kan ook met het examen meegereden worden. Dit alles om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Vanaf 2004 is onze rijschool ook RIS- gecertificeerd. (Rijopleiding In Stappen) Voor deze opleiding gebruiken wij een praktijkboek waarbij je zelf ook je vorderingen kunt bijhouden.

Wil je meer informatie over RIS klik dan hier. Je kunt natuurlijk ook de traditionele opleiding volgen. De keuze is aan jou! De rijlessen duren 60 minuten, maar je kunt natuurlijk ook anderhalf of twee uur rijden als je wat verder bent, of meerdere keren in de week. Dit is ook beter en effectiever, maar ook hiervoor geldt, de keuze is aan jou!

Wij geven les in een Toyota Auris. De persoonlijke aandacht is bij ons hoogste prioriteit en verder is alles, in overleg bespreekbaar.

Top